Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger
Beroepsopleiding

Als voetverzorger werk je in een schoonheidssalon. Ben je zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger, dan heb je je eigen praktijk en ben je een belangrijke schakel in de samenwerking met podologen, artsen, schoonheidsspecialisten, orthopedische schoentechniekers, verpleegkundigen en mensen werkzaam in de thuiszorg.

Ambieer je een job als zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger?

Wat ga ik leren?

Deze opleiding bestaat uit verschillende modules waarvan de inhoud zeer gevarieerd is. De inhoud van de modules vind je hieronder.

Modules

Basiskennis voetverzorging

Aantal uren: 60

Evaluatie

Er zijn gespreide evaluaties op basis van toetsen en taken tijdens de modules.

Traject

Het modeltraject duurt 1,5 jaar en gaat door in avondonderwijs. De lessen gaan door op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 u tot 22.00 u.

Vrijstellingen

Het is best mogelijk dat je niet alle modules hoeft te volgen, omdat je al een certificaat of diploma hebt behaald! Bij de intake kijken we na op welke vrijstellingen je recht hebt.

Waar en wanneer?

CVO Semper - Campus Meise-Jette Stationsstraat 35,1861 Meise

Start in september

Inschrijvingsgeld

Je betaalt max. 1,50 per lesuur met een limiet van 300 per semester.

Inschrijving

Inschrijven kan door naar een infomoment te komen. Tijdens het infomoment maak je kennis met de school en krijg je uitleg over de werking van het tweedekansonderwijs. Nadien kan je aan een verantwoordelijke vragen stellen over de beroepsopleiding. Ben je overtuigd? Dan kan je ter plaatse inschrijven voor de opleiding. Kan je niet naar één van onze infomomenten komen? Mail dan naar info@intko.be.

TWIJFEL JE NOG?

Kom dan langs op een van onze infomomenten, stel een vraag via het contactformulier.

DOWNLOADS

Contact

Heb je nog vragen? Ga dan naar het contactformulier

s